atelier

Unieke en eigenzinnige meubels

Vind je het leuk om opvallende meubels in je huis te zetten? Dan kun je bij Studio Joske je hart ophalen. Hier vind je meubels en accessoires met een uitgesproken en eigenzinnig karakter.
Geen dertien in een dozijn maar alleen unieke exemplaren. Stuk voor stuk gemaakt volgens het principe van “Recycle design.”

Ik gebruik oude meubels en maak er iets heel nieuws van. De ene keer combineer ik onderdelen van verschillende meubels voor een nieuw meubelstuk. Is een meubelstuk al bijzonder genoeg? Dan zorg ik alleen voor een nieuwe laklaag en in het oog springende stoffering.

Denk niet alleen in kleur of alleen in vorm.
Kijk of het totaal je aanspreekt.
Dan past het altijd bij jou en bij je interieur.

Alle meubelstukken en accessoires zijn uniek. De collectie verandert voortdurend. Hou deze website daarom goed in de gaten en wees er op tijd bij!

Mijn passie heeft altijd al bij interieurs gelegen. Bij het inrichten, schilderen en vooral veranderen. Van kleins af aan verander ik heel vaak mijn interieur. Dan ga ik stoelen opnieuw bekleden, muren schilderen of kasten maken. Soms kies ik voor een totale metamorfose.

Tijdens mijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht werkte ik aan beeldende werkstukken en schilderijen.
Dit komt nu samen in mijn meubels.

Het bekleden van stoelen het ik geleerd op het oude stoeltje van mijn oma. Dit stoeltje verandert steeds weer mee met mijn interieur. Inmiddels heeft het al zeker 10 verschillende bekledingen gehad.

 

Een webdesign van Reclamebureau Ontwerpfabriek Hilversum